torstai 26. huhtikuuta 2018

Pakollinen blogitauko

Niinhän siinä sitten kävi, että minun tietokoneeni meni lopullisesti rikki. Olen käyttänyt ainoastaan Apple koneita 15 vuotta ja en pysty palaamaan Windows maailmaan, en millään. Koska Applet ovat niin kalliita ostaa ilman yrittäjän vähennyksiä, olen nyt toistaiseksi ilman konetta. Ikävä seuraus tässä on se, että bloggaaminen ilman konetta on minulle mahdotonta. Toki voisin ottaa kännykällä kuvia ja tehdä juttuja mobiilisti, mutta tämä on minusta tosi hankalaa. Lisäksi minulle bloggaamisessa se juttu on laadukkaat valokuvat, joita käsittelen vielä photoshopilla.

Toivon todella, että tämä koneeton kausi päättyy pian, koska meillä on menossa ja tulossa tosi makeita remontti- ja sisustusjuttuja! Esimerkiksi olohuoneen tapetointi valmistuu pikkuhiljaa ja olemme tapettivalintaamme tosi tyytyväisiä.
Onneksi on Instagram ja aionkin päivittää sinne kuulumisia reaaliajassa. Aiemmin säästelin uudet kuvat blogiin ja julkaisin ne ensin täällä. Instagramia pääsee katsomaan kuka vaan, ei tarvitse olla rekisteröitynyt käyttäjä. Minä löydyn sieltä nimellä ankkurinappis, linkki löytyy tämän blogin sivupalkista.

Toivottavasti palaan pian myös täällä blogin puolella, kuulumisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥︎ kiitos kommentistasi ♥︎