perjantai 16. marraskuuta 2018

Syysvärejä & Edith

Otin pihastamme kuvia aika tasan kuukausi sitten, silloin kuin pihavaahteramme oli kauneimmillaan. Kuvat ovat nopeasti epäkurantteja, mutta toisaalta nyt lehdettömään aikaan on kiva muistella vielä hetki sitten ollutta ruskaa.
Vaahteran takaa pilkottaa ihana Edith, heinäkuussa hankkimamme vintageasuntovaunu, jonka tulette varmasti näkemään täällä blogissa vielä monta kertaa!
Se on kunnostettava täysin ennen tien päälle pääsemistä, mutta pääsimme jo hyvin fiilistelemään tulevia seikkailuja tässä pihassa kesän aikana.
Ehdostimme kesän aikana hieman talon ulkopuoltakin. Mies korjasi osin lahonneet rappuset ja vaihdoimme ulko-oven kauniimpaan, ilmaiseksi saatuun oveen. Myös talon rännit vaihdettiin. Kokeilimme sisäänkäynnin yhteyteen uutta talon väritystä, jota nyt makustelemme talven yli.
Ovi jää punaiseksi, se on varmaa, mutta voi olla, että muut värit menevät vielä uusiksi. Laitan ennen-jälkeen kuvia ensi kesänä, kun ulkomaalausprojekti etenee toivottavasti lopullisiin väreihinsä. Myös kissat saivat oman sisäänkäyntinsä kuistille, kuten huomaatte :)
Talomme pihan perältä katsottuna.
Pihatien toisella reunalla kasvaa seitsemän omenapuuta kauniiseen riviin istutettuna. Tässä vielä muutama kuva muistoksi tästä ensimmäisestä syksystä täällä:


Toivottavasti saamme pian hieman lunta ja pakkasta, nyt on ollut vähän liian harmaata. Tosin minua ei harmaus kamalasti haittaa, mutta väsyttää se kyllä hieman. Tällä viikolla on ollut pari aurinkoista päivää ja oi, miten se virkistääkin!
Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Oli kyllä kaunis ja aurinkoinen syksy <3 Eikös tuo punainen ovi talossa tuo onneakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli, nyt melkein muisto vain tässä pimeydessä :) Enpä ole punaisesta ovesta moista kuullut, mutta hyvä niin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On ja nyt on paperitkin kunnossa, joten ei muuta kuin entisöimään! ...sitten ensi kesänä :)

   Poista
 3. Upeita kuvia ja ihana Edith! Tämä syksy jää muistoihin upean ruskankin takia. Johtui varmaan tuosta kesästä joka taas jää muistoihin iankaikkisen kuivuuden vuoksi.
  Minä melkis jo odotan talvipäivän seisausta. (en niin tuosta joulusta piittaa kaikkine tohinoineen) Silloin käännytään keväälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulle tulee ensin se Joulu ja sitten talvi ja sitten kevät, kaikista nautitaan :) Uuden alku on mulle aina syksyssä, ehkä se johtuu elokuun lopussa olevasta syntymäpäivästä.

   Poista

♥︎ kiitos kommentistasi ♥︎