perjantai 23. helmikuuta 2018

Pieni pyyntö

Arvoisat bloggaajatoverit, minulla on pieni pyyntö teille: jos tykkäätte tästä Hyrskyin hymni soi -blogista, voisitteko laittaa tämän sinne omassa blogissanne näkyvälle tykkäyslistalle Riuttala Old Schoolin paikalle?

Vanhasta blogista Blogger -lukijoita siirtyi tänne yllättävän vähän, vain reilu 10%, mikä oli minulle yllätys. Kävijämäärät ovat sentään noin 60% entisestä, mikä on oikein hyvä suoritus uudelle blogille. 

Tiedostan toki, että blogien lukeminen on vähentynyt uusien kanavien myötä, mutta uskon, että kaltaisiani juttujen lukemisesta nauttivia ihmisiä on kuitenkin paljon. Itse pidän edelleen blogien lukemista tärkeänä, koska haluan lukea myös tarinat kuvien takaa. Ja rempparaportit ovat melkoisen hankalia toteutettavia Instagramissa!

Ensi viikolla postaan tähän astisen Hyrsky -blogin huipennukseni, eli ensimmäisen osan keittiöremontista, tuskin maltan odottaa :)

Kokemukseni mukaan uudet lukijat löytävät kaikkein helpoimmin tiensä tänne teidän muiden blogien kautta. Siispä nöyrin kiitokseni jo etukäteen ♥︎

9 kommenttia:

 1. Löytyy blogini sivupalkista. Upeasti remontoitu wc tuossa aiemmassa postauksessa.

  VastaaPoista
 2. Minä olen jo laittanut. Olen samaa mieltä, olisi tosi kiva, jos blogilukulista näkyisi aina toisten blogeissa, koska sieltä on helppo löytää uusia itseä kiinnostavia blogeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, minäkin selailen aina niitä listoja ja olen sen myötä huomannut, että monella on siellä vielä tuo minun vanha blogi :)

   Poista
 3. Siellä on komeillut jo jonkin aikaa :)

  VastaaPoista
 4. Siellä te olette listassa. Itse kun luen sitä kautta kaikki blogit, niin heti piti laittaa tämäkin.

  VastaaPoista
 5. Osaatko Sanna tai osaako joku toinen lukija vinkata blogeja, joissa on rempattu tai rempataan kivinavetasta kotia?

  VastaaPoista

♥︎ kiitos kommentistasi ♥︎