torstai 26. huhtikuuta 2018

Pakollinen blogitauko

Niinhän siinä sitten kävi, että minun tietokoneeni meni lopullisesti rikki. Olen käyttänyt ainoastaan Apple koneita 15 vuotta ja en pysty palaamaan Windows maailmaan, en millään. Koska Applet ovat niin kalliita ostaa ilman yrittäjän vähennyksiä, olen nyt toistaiseksi ilman konetta. Ikävä seuraus tässä on se, että bloggaaminen ilman konetta on minulle mahdotonta. Toki voisin ottaa kännykällä kuvia ja tehdä juttuja mobiilisti, mutta tämä on minusta tosi hankalaa. Lisäksi minulle bloggaamisessa se juttu on laadukkaat valokuvat, joita käsittelen vielä photoshopilla.

Toivon todella, että tämä koneeton kausi päättyy pian, koska meillä on menossa ja tulossa tosi makeita remontti- ja sisustusjuttuja! Esimerkiksi olohuoneen tapetointi valmistuu pikkuhiljaa ja olemme tapettivalintaamme tosi tyytyväisiä.
Onneksi on Instagram ja aionkin päivittää sinne kuulumisia reaaliajassa. Aiemmin säästelin uudet kuvat blogiin ja julkaisin ne ensin täällä. Instagramia pääsee katsomaan kuka vaan, ei tarvitse olla rekisteröitynyt käyttäjä. Minä löydyn sieltä nimellä ankkurinappis, linkki löytyy tämän blogin sivupalkista.

Toivottavasti palaan pian myös täällä blogin puolella, kuulumisiin!

6 kommenttia:

 1. Hei,

  jokos kone on toiminnassa, täällä odottelen malttamattomana lisäkuvia keittiöremontista. Meillä juuri suunnittelu menossa 50-luvun taloon ;)

  Myös ulkokuvia saaresta ja pihasta olisi mahtava nähdä!

  Ihanaa kesää teidän porukalle!

  VastaaPoista
 2. Nyt löysinkin tien instagramiin, siellä niitä kuvia olikin :)

  VastaaPoista
 3. Aina välillä lueskelin Riuttala-blogiasi, itse kun olen sieltä seudulta lähtöisin ja tanhuharjoituksissa on sen koulun lattioilla pyöritty. Nyt kun itse aloitin bloggailun niin muistin yhtäkkiä blogisi, mutta sehän olikin jo uuden edestä kuopattu. Reposaari on kyllä kanssa tosi kaunista seutua!
  Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 4. These decorations are amazing looking. I love the wallpaper in the background and the way you have this displayed! Thanks for the share, hope you have a fantastic rest of your day. Keep up the posts!


  World of Animals

  VastaaPoista
 5. Oletko yhä ilman konetta? Minä ostin Vihreästä Omenasta MacBookin, kun tuli tarve kannettavalle. Uuteen ei ole varaa ja PC:hen en minäkään enää koskaan sorru.

  VastaaPoista
 6. Minulta meni kaikki nämä kommentit ohi, en tiedä miksi en saanut sähköposti-ilmoituksia. Nyt kuitenkin homma pelaa ja ilmoitukset tulevat normaalisti :) Tarkoitus on blogata Reposaaresta muutenkin, on tämä niin ihana paikka!

  VastaaPoista

♥︎ kiitos kommentistasi ♥︎